Toplam 6 sayfa, 1. sayfa gösteriliyor.1 2 3 4
Komik oyunlar
Gülme garantili olan Komik Oyunlar sağlam taktiklere ve becerilere dayalı olarak oynanıyor. Çocuklara keyif dolu dakikalar geçiren oyunlar arasında en çok oynananlardan biri Gizli Öpücük oyunu oluyor. Molly genç ve başarılı bir bayan ajandır. Ortağı olan yetenekli ve yakışıklı ajanla birbirilerine sırılsıklam olan iki ajanının birbibirinden heyecanlı maceralarının içine düşen oyuncular, yetenekleri ve akılcı oyunları sayesinde oyunların keyiflerini doyasıya yaşıyorlar. Komik oyunlar çok oynanmasının nedeni eğlenceli oldukları kadar, akıllı planlar yapmayı gerektirmesi de oluyor. Zeki çocukları kendine çeken oyunlar, çocuklar için dozunda oynandığı sürece her hangi bir zarar vermiyor. Canı sıkılan çocuklar için can sıkıntılarını giderecek ve onları güldürüp eğlendirecek olan oyunlar internet üzerinden kolaylıkla oynanabiliyor. Belli bir yaş grubunun çok oynadığı Acı Biber Yeme oyunu, çocuklara çok eğlenceli geliyor. Oynama rekorları kıran oyun on saniye kadar kısa bir sürede bilgisayara yüklenip, oynanabilir duruma geliyor. Start tuşuyla oynanamaya başlanan oyun, iki yarışmadan biri olan bilgisayar başındaki oyuncunun en fazla acı biber yemesiyle kazanabileceği bir oyun. Press yani bas tuşunu kullanarak, acı biber yemeye çalışan oyuncular, diğer oyuncudan daha fazla biberi yemek için mücadele ediyor. Dersleri bitmiş ve evde yapacak işi kalmamış çocukları evde mutlu tutabilmek çok zordur. Her hangi bir zararı olmayan komik oyunlar oynamalarına izin vererek, çocuğunuzun evde sıkılmadan, dolayısıyla siz de sıkboğaz etmeden vakit geçirmesini sağlayabiliyor. Bir zamanların en sevilen ve en komik dizi karakteri olan Burhan Altıntop’un elastik bir şekilde sonsuza düşüşünü engellemeye çalışan oyuncular hem büyük bir mücadele içine giriyor hem de Burhan Altıntop’u kurtarmak için oldukça eğleniyorlar. Düşerken takıldığı yerden kurtarabilmek için farenin tuşuyla yönlendirilebiliyor.
Çeşitli hayvanlar yetiştirebileceğiniz ve ürün yetiştirebileceğiniz Çiftlik Oyunları kategorimizi de ziyaret edebilirsiniz.